Integral Oy

IT-ratkaisuja jo vuodesta 2005

Tervehdys Integralilta, täyden palvelun IT-talosta!

Me heräämme auttaaksemme sinua liiketoiminnan ja yrityskulttuurin kehittämisessä sekä ihmisten, tiedon ja teknologian yhdistämisessä. Teknologian tehtävä ei ole korvata ihmistä, vaan vapauttaa ihmiset toimimaan vaikuttavammin yhteisten tavoitteiden eteen sekä saavuttamaan enemmän.

Integralin palvelut

Intu on täysin suomalainen, meidän Integralilaisten kehittämä järjestelmä. Meillä on laaja IT-asiantuntijuus ja softaosaaminen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee yritystäsi kaikissa IT-osaamista vaativissa ratkaisuissa. Tarvitsispa asiantuntijuutta, ohjelmistoja tai laitteita, me olemme täällä teitä varten. Lue lisää osoitteesta www.integral.fi.

ICT palvelut

Tarjoamme ICT-palveluratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Saat käyttöösi asiantuntijat ja pääsyn ajantasaiseen teknologiaan.

Ohjelmistopalvelut

Suunnittelemme yksilöllisiä ohjelmistoratkaisuja. Räätälöidyn ohjelmiston avulla yritys tehostaa toimintaansa ja parantaa huomattavasti asiakaskokemusta.

Microsoft 365

Microsoft 365 ympäristö on ratkaisu monipuoliseen projektienhallintaan, tiedostojen säilyttämiseen ja jakamiseen sekä tehokkaaseen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

Meihin luottavat mm.

Miten voimme auttaa sinua? Jätä viesti tai ota meihin yhteyttä.

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Fill out this field
Valikko