Lataa ilmainen opas

Mitä tulee ottaa huomioon kun liikkuvan työn alalle, kuten siivous-, henkilöstövuokraus- tai huoltoalalle, valitaan sopivaa toiminnanohjausjärjestelmää? Laadimme ilmaisen oppaan, jonka avulla pystyt tekemään päätöksen teille sopivasta järjestelmästä.

Intu tukee liikkuvan työn aloja!

Toiminnanohjausjärjestelmä Intu on suunnattu liikkuvien toimialojen, kuten siivous- ja kiinteistönhoitoalojen sekä henkilöstövuokrauksen töiden hallintaan, koordinointiin ja automatisointiin. Intusta hyötyvät niin yrittäjä, työntekijä kuin asiakaskin.

Pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä.

Intun käyttöönotto on nopeaa, eikä se vaadi kalliita ohjelmisto- tai laiteinvestointeja. Kaikki päivitykset ovat automaattisesti ajan tasalla ja sen käyttö onnistuu millä päätelaitteella tahansa.

Lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Intu on työkalu työvuorosuunnitteluun, viestintään, laskutuksen ja asiakaskokemuksen automatisointiin, esineiden ja avainten hallintaan, dokumentointiin ja raportointiin.

Paljon integraatiomahdollisuuksia.

Intun avoimien rajapintojen ansiosta järjestelmä on integroitavissa eri järjestelmiin, kuten ajanvaraukseen, palkanlaskentaan, laskutukseen ja palautekyselyihin.

Intu Blogi

Valikko