Varaa ilmainen demo

Tervetuloa 30 minuutin ilmaiseen etätapaamiseen tutustumaan Intu -toiminnanohjausjärjestelmään! Jätä yhteystietosi, ja palaamme sinulle mahdollisimman pian demoaikaehdotusten kera.

Intu tukee liikkuvan työn aloja!

Intu on liikkuvien toimialojen, kuten siivous- ja kiinteistönhoitoalojen sekä henkilöstövuokrauksen töiden hallintaan, koordinointiin ja automatisointiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä. Intusta hyötyvät niin yritys, työntekijä kuin asiakaskin. Digitalisoi ja automatisoi liiketoimintaasi Intun avulla. Me autamme sinut alkuun ja ohjelmoimme Intun palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä.

Intun käyttöönotto on nopeaa, eikä se vaadi kalliita ohjelmisto- tai laiteinvestointeja. Kaikki päivitykset ovat automaattisesti ajan tasalla ja sen käyttö onnistuu millä päätelaitteella tahansa.

Lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia

Intu on työkalu työvuorosuunnitteluun, viestintään, laskutuksen ja asiakaskokemuksen automatisointiin, esineiden ja avainten hallintaan, dokumentointiin ja raportointiin.

Paljon integraatiomahdollisuuksia.

Intun avoimien rajapintojen ansiosta järjestelmä on integroitavissa eri järjestelmiin, kuten ajanvaraukseen, palkanlaskentaan, laskutukseen ja palautekyselyihin.

Intu Blogi

Valikko