Blogit

Siivousalan tulevaisuuden työ – Elämä pandemian jälkeen

Julkaistu 10.10.2023

Voimme varmasti kaikki todeta, että vuosi 2020 oli yrityksille Suomessa melkoinen myllerysten vuosi. Pandemia on vaikuttanut liiketoimintaan pysyvästi ja yritysten on nyt viimeistään aika kohdata muuttunut liiketoimintaympäristö. Tässä blogissa käymme läpi muutoksia, joita liikkuvien alojen yritykset kohtaavat.

Kysyntä nousee

Korona oli ikävä piikki, mutta jokaisessa perheessä ja yrityksessä pohditaan nyt enemmän siisteyttä ja hygieniaa kuin aikaisemmin. Tämä tietää siivousalalle lisää työmahdollisuuksia. Moni onkin kehittänyt erilaisia desifiointipalveluita ja hygieniaa edistäviä oheistuotteita pandemian aikana. Ota sinäkin markkinoista nyt jos koskaan kaikki irti. Panosta myyntiin ja markkinointiin, huolehdi, että yrityksesi löydetään erityisesti digitaalisissa kanavissa.

Laadun vaatimukset nousevat

Aina on ollut olemassa standardit siivoukseen, mutta pandemian jälkeen jokaisen ihmisen käsitys hygieniasta ja puhtaudesta on muuttunut pysyvästi. Siinä missä kysyntä nousee, myös työn laadulta odotetaan nyt enemmän. Siivousalan yritysten kannattaa nyt käydä läpi omia prosessejaan ja panostaa henkilökunnan koulutukseen ja laadunvalvontaan. Intu toiminnanohjausjärjestelmä on loistava palautteiden ja asiakaskokemuksen automatisoinnin työkalu. Sen avulla viestit niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa ketterästi.

Kilpailukentän muutos

Enää et kilpaile pelkästään kilpailevien brändien kanssa. Brändi on toki kilpailuvaltti, mutta suurin asia, jota vastaan kilpailet, on se edellinen kokemus, jonka asiakkaasi on viimeksi saanut. Kun luodaan täydellistä asiakaskokemusta, digitaaliset työkalut nousevat merkittävään asemaan. Me autamme yritystäsi kehittämään asiakaskokemusta Intun avulla.

Digiloikka

Pandemian aikana yritykset ovat ottaneet nopean digiloikan. Yritysten on mukauduttava ihmisten uusiin tottumuksiin. Nyt kaikki asiat hoidetaan verkossa. Intu auttaa yritystäsi digiloikan harppaamisessa.

Liiketoiminnan vakauttaminen

Vielä käsillä oleva pandemia pakottaa yrityksiä priorisoimaan liiketoiminnan vakauttamiseen, jatkuvuuden varmistamiseen ja kriisinhallintaan liittyviä toimenpiteitä. Tässä kohtaa data näyttelee tärkeää roolia. Intu toiminnanohjausjärjestelmä kerää liiketoiminnan tärkeitä numeroita monipuolisiksi raporteiksi ja analysoi liiketoiminnallesi relevanttia dataa.

Me Integralilla autamme yritystäsi uudessa liiketoimintaympäristössä, jossa teknologia näyttelee yhä tärkeämpää roolia. Intun lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työkalut menestyksekkään liiketoiminnan pyörittämiseen. Konsultoimme yrityksellesi kustannustehokkaan ja pitkällä tähtäimellä kannattavan kokonaisuuden. Ota rohkeasti yhteyttä!