Intu soveltuu lähes mille tahansa toimialalle


Toimialat

Asiakaskohtaisen kustomoinnin avulla Intu soveltuu mille tahansa toimialalle, jossa keskeisinä tekijöinä ovat asiakkaat, työvuorot ja työntekijät. Näitä toimialoja ovat muun muassa henkilöstövuokraus, siivousala, hoiva-ala, rakennusala, logistiikka- ja kuljetuspalvelut, hotelli- ja ravintola-ala, päiväkodit, kiinteistöpalvelut, terapiapalvelut, kaupan ala.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksessa hyödytään erityisesti Intu Mobiilista. Sen chatin avulla on vaivatonta pitää yhteyttä työntekijän kanssa. Myös työvuorojen tarjoaminen ja varaaminen sujuvat mutkattomasti. Intu Mobiili palvelee lisäksi lukuisilla eri kielillä, mikä on avuksi niille työntekijöille, joiden äidinkieli ei ole suomi.

Henkilöstövuokrausyrityksissä työntekijät ovat erittäin keskeisessä roolissa ja hyvä työntekijäkokemus houkuttelee osaajia. Intu Mobiili helpottaa työntekoa ja tukee työntekijäkokemuksen kehittymistä.

Siivousala

Siivousalalla on arjessa paljon erilaisia muuttujia. Intu on luotu tehokkaaksi apuvälineeksi näiden käsittelyyn. Se ottaa huomioon muun muassa työkohteiden ja työntekijöiden sijainnin sekä erilaiset siivoussyklit eri kohteissa. Se huomioi jopa mahdolliset allergiarajoitukset kohteissa.

Toistuvista siivouksista saa helposti luotua automaattisesti työvuorot halutulle aikavälille. Mobiilisovelluksesta löytyy työkohteen tehtävälista, jonka avulla työntekijä säästää aikaa.

Hoiva-ala

Hoiva-alalla hoitajilla on usein samana päivänä monta asiakastapaamista eri kohteissa. Intu Mobiili on heille arjessa 
tehokas apuväline esimerkiksi kohteisiin navigoinnin ja kätevien tehtävälistojen ansiosta. Intu huomioi asiakkaisiin liittyvät erityisvaatimukset, kuten kielitaidon, työvuoroja jaettaessa.

Intussa on hyvin toimiva PSOP-integraatio, jota hoiva-alan yritykset pystyvät hyödyntämään laskutuksessa.

Rakennusala

Rakennusala hyötyy edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi muun muassa esineet- ja projektit-ominaisuuksista. Esineet-ominaisuuden avulla on helppo seurata, missä yrityksen koneet ja laitteet sijaitsevat, ja kuka niitä käyttää. Sen avulla on kätevää seurata myös kuluvien tarvikkeiden määrää.

Projektit-ominaisuuden avulla useat samanaikaiset projektit voidaan niputtaa omille sivuilleen, jolloin työvuorojen projektien etenemisen seuranta helpottuu.

Vieläkö jokin asia mietityttää?

Ota meihin yhteyttä. Kerromme sinulle Intusta mielellämme lisää.

Lataa ERP-opas