Intun avulla kehität liiketoimintaasi

Intu on pilvipohjainen, SaaS-palveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee erityisesti työvuoroihin perustuvaa liiketoimintaa. Sen avulla voit kätevästi hallita kaikkia työnhallintaan liittyviä osa-alueita. Intu on suomalainen ERP-järjestelmä, jonka laaja-alaiset ominaisuudet ja ketterä käytettävyys pohjautuvat yli 10 vuoden kehitystyöhön.

Intu Mobiili

Intu Mobiili tekee arjesta huomattavasti helpompaa ja sujuvampaa tarjoamalla kätevän tavan hallita työvuoroja ja niihin liittyviä tietoja sekä kommunikoida suoraan esihenkilön tai työntekijän kanssa. Voit unohtaa paperiset vuorolistat sekä turhat puhelut, 
ja keskittää aikaasi sen sijaan olennaisempaan.

Intussa työvuorojen tarjoaminen on tehty helpoksi ja sujuvaksi. Kun taustatyö on tehty valmiiksi ja vaadittavat osaamiset sekä ominaisuusvaatimukset on kirjattu järjestelmään, Intu ehdottaa automaattisesti kyseistä työvuoroa vain siihen tehtävään sopiville työntekijöille. Työntekijän puolestaan on helppo seurata omia työvuorojaan mobiilisovelluksen kautta.

Intu Mobiili on helppo integroida muihin järjestelmiin.

Nopea sijaisten ja työntekijöiden löytäminen 

Chat mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän sekä tiedostojen lähettämisen työntekijöiden, esihenkilöiden ja työparien välillä

Työntekijän on helppo varata itselleen sopivat työvuorot

Reaaliaikaiset päivitykset vuoron tietoihin ja tehtäviin

Käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka on nopea oppia

Helppo ja reaaliaikainen vuorosuunnittelu sekä tehtävien kuittaaminen reaaliajassa

Koko työsuhde yhdessä paikassa

Offline-toiminta

Työntekijä-käyttöliittymä

Työntekijän näkökulmasta Intu helpottaa yhteydenpitoa työnantajan kanssa, kun kaikki viestintä voidaan keskittää Intu Mobiiliin. Sovellus nopeuttaa työvuorojen varaamista sekä muuttamista, ja chat-toiminnon avulla työntekijät voivat olla helposti yhteydessä työnantajaan.

Työvuorosuunnittelu

Intussa työvuoroja voidaan luoda, siirtää ja muokata nopeasti monipuolisella käytettävyyskalenterilla. Intu tunnistaa soveltuvat vapaat työntekijät työvuorolle ja lähettää heille tarjouksen työvuorosta.

palkanmaksu

Intu on integroitavissa palkanmaksujärjestelmiin. Intu kerää ja tuottaa kaiken palkanmaksuaineiston huomioiden muun muassa työtunnit ja niihin liittyvät lisät, TES-kohtaiset säännöt ja mahdolliset siirtymäkorvaukset ja siirtää ne palkanmaksujärjestelmään.

Laskutus

Intu pitää kirjaa laskutus- ja kustannustiedoista, ja laskutustiedot on helppo siirtää laskutukseen sovitun aikataulun mukaisesti. Järjestelmä huomioi kirjatut työtunnit, alennusprosentit, lahjakortit ja lisälaskutettavat tehtävät.

Pilvipohjainen toiminnanohjaus-järjestelmä

Intun käyttöönotto on nopeaa, eikä se vaadi kalliita ohjelmisto- tai laiteinvestointeja. Kaikki päivitykset ovat automaattisesti ajan tasalla ja sen käyttö onnistuu millä päätelaitteella tahansa.

Paljon integraatio-mahdollisuuksia

Integraatiot eri järjestelmien välillä tehostavat toimintaa ja vähentävät inhimillisten virheiden riskiä. Intun avoimien rajapintojen ansiosta järjestelmä on integroitavissa eri järjestelmiin, kuten ajanvaraukseen, palkanlaskentaan, laskutukseen ja palautekyselyihin. Intu Mobiili on integroitavissa muihin toiminnanohjausjärjestelmiin.

Palvelusetelit ja lahjakortit

Intussa on mahdollista käsitellä PSOP-palveluseteleitä, maksusitoumuksia ja lahjakortteja sekä niiden tilityksiä.

Raportointi ja data

Intu luo monipuolisia raportteja muun muassa myynneistä, työntekijöiden tuntikirjauksista ja palkoista. Intusta voidaan laskea erilaisia tunnuslukuja ja dataa voi hyödyntää BI-analyyseissa.

Viestintä

Intun kautta on mahdollista lähettää sms-viestejä ja sähköposteja työntekijöille ja asiakkaille. Intu Mobiili mahdollistaa myös reaaliaikaiset keskustelut chat-osiossa.

Muita ominaisuuksia

Lataa ERP-opas