Blogit

Tervehdys Integralilta, täyden palvelun ICT-talosta!

Julkaistu 10.10.2023

Me autamme yritystäsi liiketoiminnan ja toimintakulttuurin kehittämisessä sekä ihmisten, tiedon ja teknologian yhdistämisessä. Teknologian tehtävä ei ole korvata ihmistä, vaan vapauttaa ihmiset toimimaan vaikuttavammin yhteisten tavoitteiden eteen sekä saavuttamaan enemmän.

Intu on Integralin kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunnattu erityisesti liikkuvaan työhön, kuten siivouspalveluita, kotihoitopalveluita, henkilöstövuokrausta ja kiinteistönhuoltoa tarjoaville yrityksille. Mistä koko homma sai alkunsa?

Huomasimme, että moni näiden alojen yritys tukeutuu edelleen perinteiseen Exceliin. Pienissä yrityksissä se saattaa toimia ihan mainiosti, mutta kun puhutaan parinkymmenen työntekijän työtuntien ja useamman sadan asiakkaan töiden koordinoinnista, Excel saattaa alkaa käymään kömpelöksi työkaluksi. Intun perimmäinen tarkoitus on antaa kaikille enemmän aikaa ja sujuvoittaa arkea. Niin yrittäjän, työntekijän, kuin asiakkaankin.

Olemme saaneet vuosien varrella Intusta mahtavaa palautetta ja suurella drivella edelleen kehitämme järjestelmää eteenpäin. Kehitystyön puskurina toimii aidot toimialan tarpeet, joita asiakkaamme kohtaavat päivittäisessä työssään.

Integralin laajoihin ICT-palveluihin voit tutustua osoitteessa www.integral.fi . Jos liiketoimintasi on saavuttanut pisteen, jossa haluat ulkoistaa kaikki ICT-toiminnot pois omista käsistäsi, me otamme niistä mielellämme koppia. Meistä saat yrityksellesi kokeneen ja luottamuksen arvoisen ICT-kumppanin, jossa aidosti ajatellaan yrityksesi parasta.

Ota Integral seurantaan myös Facebookissa ja Instagramissa!