Tuottavuus kasvuun tehokkaan työvuorosuunnittelun avulla

Intu on kustannustehokas ohjelmisto työvuorosuunnitteluun hoiva-alalle.

Intussa työvuorojen tarjoaminen on tehty helpoksi ja sujuvaksi. Kun taustatyö on tehty valmiiksi ja vaadittavat osaamiset sekä vaatimukset on kirjattu järjestelmään, Intu ehdottaa automaattisesti kyseistä työvuoroa vain siihen tehtävään sopiville työntekijöille. 

Intu Mobiilin avulla on vaivatonta tarjota avoimet työvuorot myös sijaisille ja keikkatyöntekijöille. Intu lähettää kutsun kaikille soveltuville sijaisille, ja he voivat helposti varata vuoron itselleen.

Intussa on myös hyvin toimiva PSOP-integraatio, jota hoiva-alan yritykset pystyvät hyödyntämään laskutuksessa.

Nopea sijaisten ja työntekijöiden löytäminen 

Helppo työvuorosuunnittelu

Chat työntekijöiden, esihenkilöiden ja työparien välillä

Kätevä työkalu avointen työvuorojen varaamiseen

KAAOS ON OUT! TEHOKKAAN TYÖVUOROSUUNNITTELUN ABC

Työvuorosuunnittelu ja sijaisten löytäminen vievät hoiva-alalla helposti paljon työaikaa. Miten nämä saa hoidettua kustannustehokkaasti? Entä millaisesta ohjelmasta on apua työvuorosuunnittelua tekevälle? Lataa oppaamme ja tutustu aiheeseen!

KAAOS ON OUT! INTU YHDISTÄÄ TEKIJÄN JA TYÖVUORON

Sijaisten tavoittaminen voi olla usein haastavaa. Aikaa siihen ei ole, mutta aika kuluu helposti puhelimessa sijaisia tavoitellessa. Tässä työvuorosuunnitteluun ja sijaisten hallintaan suunnitellut ohjelmistot tulevat avuksesi. Lue blogimme siitä, miten ohjelmisto voi auttaa sijaisten hallinnassa!

INTU TUKEE YRITYKSEN KASVUA

”Intun ehdoton vahvuus on työvuorojen logistiikka, se miten vaivatonta ison ja monipuolisen kokonaisuuden organisointi on sen avulla”, sanoo Leena Meri, Lempi Kodinhoidon toimitusjohtaja. Lue asiakastarinasta, miten Lempi on hyötynyt Intusta.

TUOTTAVUUDEN PARANTAMINEN TYÖVUOROIHIN PERUSTUVASSA LIIKETOIMINNASSA

Tuottavuutta saadaan parannettua hyödyntämällä digitaalisuutta. Data on yritykselle erittäin arvokasta, eikä sen potentiaalia kannata jättää hyödyntämättä. Siksi on tärkeää, että integraatiot eri järjestelmien välillä toimivat. Lue artikkelimme tuottavuuden parantamisesta!

Vieläkö jokin asia mietityttää?

Ota meihin yhteyttä. Kerromme sinulle Intusta mielellämme lisää.

Lataa ERP-opas